ESTETIKA I ZDRAV PROSTOR

PROZORI I VRATA SU ELEMENTI ZGRADE PRED KOJE SE POSTAVLJAJU NAJVIŠI DIZAJNERSKI I TEHNOLOŠKI ZAHTJEVI. SOLDUS JE PRAVI IZBOR AKO ŽELITE VRHUNSKI ESTETSKI DOŽIVLJAJ, ALI I ZDRAVO STANOVANJE. ZAHVALJUJUĆI NAPREDNIM TEHNOLOŠKIM RJEŠENJIMA, OSIGURAVAMO VAM UGODAN PROSTOR I ZDRAVU MIKROKLIMU.

Više od samih prozora

Ni najbolji proizvod vam, sam po sebi, ne jamči vrhunski krajnji rezultat. Kad govorimo o građevinskoj stolariji, kvalitetna ugradnja je važna koliko i sam element koji se ugrađuje. Stručnost i iskustvo naših djelatnika je pouzdano jamstvo kvalitete.

Ostali proizvodi i usluge

Osim vrhunske stolarije od različitih materijala i za različite namjene, Soldus vam nudi i širok izbor ostalih proizvoda i usluga kao što su alarmi koji se ugrađuju na prozore i vrata, balkonske drvene letvice i drugo. Kliknite naslov za detalje

Prilagodljivost procesa

Fleksibilan tehnološki proces omogućava linijsku i pojedinačnu proizvodnju, a samim tim i vrlo kratke rokove isporuke što je jedan od osnovnih zahtjeva na tržištu. To nam je omogućilo da smo se organizacijski i tehnološki prilagodili zahtjevima velikih robnih lanaca koji osim kvalitete traže i promptnu reakciju u brzini isporuke.

Kompetencija u svim segmentima

Želje i iskustva naših kupaca su mjerilo prema kome usmjeravamo svoje aktivnosti - na kraju krajeva, vi ste ti koji žive s našim proizvodima. I, upravo zbog toga, raspon naše stolarije uključuje kompetentne end-to-end solucije orjentirane na partnerstvo u svim aspektima prozorskih sustava.


Kompetentan u svim segmentima. To je Soldus.

Više...