Kvaliteta

SOLDUS ima opsežan, sveobuhvatan, na detalje orijentiran sustav kontrole kvalitete koji se proteže kroz cijeli raspon od razvoja i proizvodnje do prodaje. Stroge kontrole kvalitete proizvoda i proizvodnih procesa u pravilu provode neovisne institucije.

Suradnja

Visoko na svojoj listi prioriteta Soldus postavlja sveobuhvatnu suradnju s partnerima i u potpunosti usklađuje svoje aktivnosti s njima - naš uspjeh zapravo počinje zajedničkom konsolidacijom na tržištu.

Okoliš

Ekološko promišljanje proizvoda u Soldusu počinje već od samog izbora dobavljača i komponenti; u većini slučajeva, kao primjerice kod bezolovne greenline tehnologije, Soldus ide znatno ispred regulative.

Više od običnog proizvođača stolarije

Tvrtka Soldus od svojih početaka stoji na stanovištu da odgovornost vrhunskog proizvođača ne završava kad proizvodi napuste skladišta i da je sveobuhvatna suradnja u osnovi partnerskog odnosa kakvog nastojimo izgraditi s našim kupcima.

Kompetencija u svim segmentima

Želje i iskustva naših kupaca su mjerilo prema kome usmjeravamo svoje aktivnosti - na kraju krajeva, vi ste ti koji žive s našim proizvodima. I, upravo zbog toga, raspon naše stolarije uključuje kompetentne end-to-end solucije orjentirane na partnerstvo u svim aspektima prozorskih sustava.


Kompetentan u svim segmentima. To je Soldus.