ROLETE ZA SVE SITUACIJE

SOLDUS PVC rolete VariNova namijenjene su svim situacijama ugradnje, bilo da se radi o novim objektima ili adaptaciji postojećih. Kutije dolaze u tri visine i dvije dubine ugradnje, a možete birati između PVC ili aluminijskih sjenila, pri čemu vam je na raspolaganju širok individualni izbor boja i atraktivnih dekora drveta. Veliku prednost predstavlja integrirani komarnik (rolo mrežica za zaštitu od kukaca) kojeg je moguće ugraditi bez dodatnih izmjena. Revizijski otvor je s otvaranjem prema dolje ili unutra, tako da se može prilagoditi objektu na licu mjesta. VariNova je jedina roleta na europskom tržištu koja zadovoljava i zahtjeve Odredbe o štednji energije EnEV, koja u području kutija za rolete propisuje U vrijednost manju od 0,85 W(m2k). Osim toga, vrlo je jednostavna za montažu na sve prozorske sustave uobičajene na tržištu.


ŠARM MEDITERANA U VAŠEM DOMU

Grilje i škure uljepšavaju vašu kuću dajući joj šarm juga i ono "nešto posebno": individualan karakter. Porijeklo im je u toplim krajevima razmaženim suncem Mediterana, a antički Grci i Rimljani su, sa svojim izrazitim smislom za estetiku, znali kako spojiti praktičnu korist sa ljepotom, tako da danas možemo bez pretjerivanja govoriti o klasičnoj ljepoti grilja i škura.

Pri izboru iz našeg programa pomoći će vam široka paleta boja i puno zanimljivih dekora drveta - za ispunjavanje svake pojedinačne želje i različitih ukusa. Također, možete birati između pokretnih ili fiksnih lamela. SOLDUS PVC grilje i škure zadržavaju prirodan izgled pravog drveta uz dodatne prednosti koje pruža visokokvalitetni materijal - iznimno lako i jednostavno održavanje i gotovo neograničenu trajnost.