Zašto Soldus?

Želite prirodnu toplinu drveta? Energetsku efikasnost i ekonomičnost PVC materijala? Čistu estetiku i čvrstoću aluminija? Neku od kombinacija različitih materijala koja objedinjuje njihova pozitivna svojstva? Soldus vam nudi sve to po najpovoljnijim uvjetima.

Svestranost

Iznimno širok proizvodni asortiman tvrtke Soldus proizveden je po najvišim standardima i zahtjevima tržišta te certificiran od strane renomiranih instituta za hrvatsko i europsko tržište. Ispunjenje želja i potreba kupaca naša je zadaća.

Inovacije

Inovativni i kvalitetni proizvodi po atraktivnim cijenama u skladu s ekološkim zahtjevima definicija je naših proizvoda.

Pouzdanost i prilagodljivost

Fleksibilan tehnološki proces omogućava linijsku i pojedinačnu proizvodnju, a samim tim i vrlo kratke rokove isporuke što je jedan od osnovnih zahtjeva suvremenog tržišta. To nam je omogućilo da smo se organizacijski i tehnološki prilagodili kako zahtjevima velikih robnih lanaca, tako i pojedinačnih investitora - svima koji osim kvalitete traže i promptnu reakciju u brzini isporuke.

Kompetencija u svim segmentima

Želje i iskustva naših kupaca su mjerilo prema kome usmjeravamo svoje aktivnosti - na kraju krajeva, vi ste ti koji žive s našim proizvodima. I, upravo zbog toga, raspon naše stolarije uključuje kompetentne end-to-end solucije orjentirane na partnerstvo u svim aspektima prozorskih sustava.


Kompetentan u svim segmentima. To je Soldus.